doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

5 huisdieren met meer Instagramvolgers dan jij

Deze wil je volgen.
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
5 huisdieren met meer Instagramvolgers dan jij

Instagram alleen voor mensen? Dieren blijken nog beter te scoren en er zijn dan ook veel katten- en hondeneigenaren die voor hun huisdier een eigen profiel hebben aangemaakt. Met succes, want er zijn een aantal pets met schrikbarend veel volgers.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Populaire huisdieren

Lees ook: Zoveel verdienen de Kardashians met één Instagrampost

 @ChoupettesDiary  Wie kent haar niet? Deze luxepoes heeft meer dan 300 duizend volgers en is groot fan van Chanel (hoe kan het ook anders). Ze post regelmatig snapshots van het designerlabel en haar luxe leventje. Madame heeft niet één, maar twee dienstmeisjes, een eigen iPad en eet het liefst aan tafel.

2 @aspenthemountainpup Deze hond leidt het leven waar wij van dromen. Rondtrekken in de prachtige Amerikaanse natuurgebieden. Aspen brengt travel bloggen naar een heel nieuw level.

@Samhaseyebrows Volle wenkbrauwen zijn helemaal hot en deze kat is een echte fashionista die meegaat met de trends. Sam heeft namelijk sexy wenkbrauwen à la Brooke Shields en scoort daarmee flink op Instagram (meer dan 245 duizend volgers!).

4 @venustwofacecat Deze kat heeft bijna 2 miljoen volgers en is zelfs geverifieerd. Het gezichtje van deze kat heeft twee verschillende kleuren en dat geeft een aparte look. "Why fit in when you were born to stand out?" is het motto van de kat. 

@Darcytheflyinghedgehog  Egeltje Darcy is met haar 297 duizend volgers ongekend populair en steelt menig vrouwenhart. The flying hedgehog is nu met pensioen, maar gelukkig staan er genoeg kiekjes op zijn account. Darcy poseert veel met accessoires waardoor ieder snapshot een feestje is.

Beeld: BSR

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');