Winnen: 2 duurzame kussens van Palais

Win, win, win! [ACTIE GESLOTEN]
Winnen: 2 duurzame kussens van Palais

Palais is het interieurlabel van actrice, filmmaker en sociaal ondernemer Hanna Verboom en haar businesspartners Petra van Roon en Michiel van Heusden. Dit heerlijke Interieurmerk staat voor duurzaam, luxe en werelds. Volgens Palais kan elk huis eruit zien als een paleis, door middel van kleurrijke en sfeervolle accessoires.

- Deze actie is helaas gesloten -

Duurzaam

Palais is begonnen met kussens en textiel en daarin zijn ze volledig gespecialiseerd. Petra vertelt dat ze nu een lifestylebrand voor ogen hebben met meubels, sieraden, accessoires en kleding. Het merk zweert bij duurzaamheid en doet er alles om hun producten sustainable te produceren. “Waar komen de materialen vandaan, wie verwerkt ze en hoe? We willen bij elk product zeker weten dat het goed zit. Lukt dat niet, dan lanceren we dat product niet”, aldus Petra.

Jackie kussens

Petra omschrijft het merk als kleurrijk, chic, statement en kwaliteit in elk detail. Zelf heeft ze één favoriet, namelijk het Jackie kussen in fuchsia. “Dit bleek later ook een van onze bestsellers. De fringe, kleuren en print maken hem gedurfd maar toch klassiek.” Ben jij ook helemaal weg van het Jackie kussen? Dan heb je geluk. Wij mogen er twee van weggeven! Niet gewonnen? Meld je dan snel aan bij Westwing voor te gekke kortingen tijdens de exclusieve Westwing en Palais sale. Deze sale loopt van vrijdag 19 april tot en met maandag 22 april. 

Win, win, win

Wil jij de twee Jackie kussens winnen? Vul het onderstaande winformulier in, doe een schietgebedje naar de interieurgoden en wie weet heb jij straks prijs. Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina dan niet te liken? 

Voorwaarden

Deze actie loopt tot en met 22 april. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.  

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e518534a7f38', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });