Wow: Beyoncé dropt onverwachts een heel nieuw album

Queen Bey verrast ons met haar nieuwe album.
Wow: Beyoncé dropt onverwachts een heel nieuw album

Beyoncé heeft ons zojuist allemaal van onze stoel laten vallen. Ze lanceert onaangekondigd een heel nieuw album. Vandaag kwam haar Netflix-documentaire Homecoming uit en daar plakt ze lekker een gelijknamig album aan vast. 

Homecoming: The Live Album

Lees ook: Privéfoto van kinderen Beyoncé en Jay-Z gelekt

Het is niet zomaar een album, het bevat live tracks van haar legendarische optreden op Coachella vorig jaar. Queen Bey was toen de eerste donkere vrouw die als headliner op het festival werd geboekt. Het nieuwe album bevat in totaal 40 nummers waaronder een aantal klassiekers zoals Crazy In Love, Drunk In Love en 7/11. Ook staat er een medley op van verschillende Destiny's Child-nummers en veelbelovende covers.  

Er gingen een hoop geruchten de ronde over een nieuw album en er werd flink gespeculeerd. Maar, fans hadden het bij het verkeerde eind. Ze dachten namelijk dat het album B7 zou heten en nieuwe muziek bevatte. 

Bron: NSMBL | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e2cf71c1ab6d', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });