Kendall Jenners betaalbare geheim om er altijd goed uit te zien

Dit wil je weten.

Lees ook

Kendall Jenner is niet alleen het best betaalde model ter wereld, maar ook nog eens een van de meest gefotografeerde. Reken er dus maar op dat ze een paar briljante fashion trucjes achter de hand heeft. Deze deelt ze met ons Australische zusje.

Betaalbaar geheim

Lees ook: Deze work-out van 11 minuten houdt Kendall Jenner in shape

Marie Claire Australia sprak Kendall vorige week en vroeg hoe ze het voor elkaar krijgt om er altijd fashionable uit te zien. Daar schuilt een betaalbaar geheim achter. Het model vertelt dat ze dol is op vintage en vaak naar kringloopwinkels gaat voor Levi’s jeans en modieuze T-shirts.

Vintage

“Ik hou echt van vintage en het hoeft niet altijd super duur te zijn. Ik hoef niet perse designer vintage te hebben. Items als coole moto-shirts, oude vintage concert shirts, goede jeans. Dat zijn mijn favorieten.” Vooral dat laatste is iets waar Kendall bij zweert. Volgens haar heeft elke vrouw een perfecte spijkerbroek in haar kast nodig.

De 23-jarige brunette is ook groot fan van sieraden. “Je zit nooit fout met een ketting of oorbellen. Ik denk dat een ketting veel persoonlijkheid aan je look toevoegt.”

Bron: Marie Claire AUS | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook