Rihanna's visagist onthult haar briljante concealer hacks

Zo krijgt Riri haar frisse look.

Rihanna's visagist onthult haar briljante concealer hacks

Een van de meest gestelde beauty vragen is: ‘Hoe verberg ik mijn wallen?’ Natuurlijk bestaan er handige tools als concealer of oogcrème, maar je donkere kringen helemaal verbergen is toch lastig. Daarom geeft Rihanna’s visagist ons een paar killer concealer tips die jouw wallen als sneeuw voor de zon doen verdwijnen.

Tips

Lees ook: Deze spotgoedkope concealer is de heilige graal van beautygoeroes

Aangezien de 31-jarige ster het voor elkaar krijgt om een lingerie- en beautymerk te runnen terwijl ze volop bezig is met haar carrière als wereldberoemde zangeres, en er tóch altijd fris en fruitig uit weet te zien, nemen we haar concealer tips uiterst serieus. En wie kan ons beter alle hacks leren dan Fenty’s make-up artist Hector Espinal?

Geen 'V'-techniek 

De 'V'-techniek is wanneer je de concealer van je binnenste ooghoek naar de bovenkant van je jukbeenderen aanbrengt in een ‘V’-vorm. Vooral op Instagram is deze techniek erg geliefd. Maar, volgens Hector zijn mensen sneller geneigd om te veel aan te brengen, wat lijnen en kraaienpootjes kan accentueren. “Breng in plaats hiervan een paar stippen concealer aan en verspreid het met een kwast.”

Neem een lichtere kleur

Neem altijd een lichter kleur, ongeacht je huidskleur en de kleur foundation die je draagt. Volgens Hector voeg je zo dimensie toe aan je gezicht.

De rode lippenstift truc is waardeloos

Rode lippenstift onder je ogen smeren om zo wallen te verbergen was een populair trucje onder menig beauty influencer. Hector vertelt dat hij het zelf geprobeerd heeft en geen verschil zag. “En de gemiddelde vrouw wil dat echt niet elke dag doen. Ik zou in plaats hiervan voor een perzikkleurige concealer gaan. Rood zal je namelijk erdoorheen zien.”

Concealer op je oogleden

Als je oogschaduw op gaat doen, moet je volgens Hector eerst een laagje concealer aanbrengen om je oogleden te neutraliseren. “Als je dit niet doet kan je oogschaduw een heel andere kleur krijgen vanwege de aderen of de donkerheid van de huid.”

Gebruik geen spons

Beauty sponzen zijn geweldig, maar een kwast zal je een betere dekking geven. “Dit zal ook helpen om het product preciezer aan te brengen.”

Bron: Glamour UK | Beeld: BSR