‘Angelina Jolie smeekt Brad Pitt om hereniging’

Toch geen scheiding?

Lees ook

Er lijkt geen einde aan te komen: de scheiding van Angelina Jolie en Brad Pitt. Wegens continue meningsverschillen lukt het de twee niet om hun scheiding rond te krijgen. Volgens insiders wil Angelina het huwelijk nu toch nog een kans geven.

Breuk

Lees ook: ex-gehuwden Brad Pitt en Angelina Jolie gaan weer met elkaar in zee

Het duo raakte verliefd tijdens de opnames van Mr. & Mrs. Smith, Brad zette een punt achter zijn huwelijk met Jennifer Aniston en de rest is geschiedenis. In september 2016 kwam het sprookje helaas tot een eind.

“Dit besluit is genomen voor de bestwil van het gezin,” vertelde een advocaat van Angelina destijds. Er werd benoemd dat Ang genoeg zou hebben van het wiet- en alcoholgebruik van haar hubby

Spijt

Nu, een paar jaar later, schijnt Angelina het huwelijk een nieuwe kans te willen geven. Volgens insiders kan de actrice de scheiding niet verwerken en heeft ze spijt van de breuk. Een bron laat aan The Sun weten dat Angelina vooral het gezinsgevoel mist. “Angelina heeft Brad gesmeekt om de scheiding te laten varen.’’ 

Dezelfde bron geeft ook aan dat het voor Brad inmiddels klaar is. “Die wil gewoon dat de scheiding zo snel mogelijk wordt afgerond. Hij is het getraineer van haar inmiddels meer dan zat.’’ In hoeverre deze informatie allemaal betrouwbaar is, is nog maar de vraag. Hopelijk komen de twee er snel uit.

Bron: Beau Monde | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook