Dit is dé gouden beautytip waar Doutzen Kroes bij zweert

Hoe ze haar natuurlijke schoonheid behoudt.

Lees ook

In een wereld waar modellen al op hun 21ste preventief naar de botox grijpen, is een natural beauty als Doutzen Kroes een verfrissing. De Friese schone wordt door velen gezien als de allermooiste vrouw van Nederland. Ze is op een gezonde, niet-obsessieve manier met haar lichaam bezig en blijft ver weg van cosmetische chirurgie. “Ouder worden vind ik niet erg. Mijn moeder heeft ook rimpels en ziet er prachtig uit”, zei ze in een interview met Grazia. “Botox blijft gif wat je in je lichaam spuit, daar zal ik altijd ‘nee’ tegen zeggen.” Toch heeft ze een aantal andere manieren waarop ze er fris en fruitig uitziet, aan Harper’s Bazaar laat ze weten hoe. 

Skincare

Lees ook: Wat Doutzen Kroes echt eet op een dag

Ze laat weten dat ze er, als moeder-zijnde, geen uren voor wil uit trekken om zich op te doffen voor ze aan haar dag begint. “Als moeder is het heel moeilijk om een uur met je make-up in de weer te zijn. De allerbeste tip die ik ooit heb gekregen is om je wimpers te krullen. Als je vermoeide ogen hebt of een wat opgeblazen gezicht hebt, maken gekrulde wimpers een wereld van verschil.” Ook zou skincare wonderen verrichten voor de blondine.

Plastische chirurgie

“Als je jong bent, houd je je daar helemaal niet mee bezig, maar als je ouder wordt, merk je dat meteen aan je huid. Ik gebruik tegenwoordig regelmatig een gezichtsmasker.” Doutzen is overigens niet geheel anti-ingrepen. “Vroeger riep ik altijd dat ik nooit iets aan mezelf zou laten doen. Maar ik weet het niet. Ik vind plastische chirurgie iets heel moois als je je er echt beter door voelt. Ik ben na twee kinderen niet meer zo blij met mijn borsten als toen ik achttien was…” 

Bron: Harper’s Bazaar | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook