De 5 tekenen dat je partner de real deal is

Is dit de ware, of niet?

Als je lange tijd met je partner bent, zal er vroeg of laat een dringende vraag in je hoofd rond gaan spoken. ‘Is dit degene met wie ik ga trouwen?’ Natuurlijk is hier geen afvinklijstje voor vastgelegd en moet je uiteindelijk je eigen gevoel volgen. Maar, wellicht kunnen deze tekenen je keuze iets gemakkelijker maken. Experts onthullen vijf signalen dat je partner de real deal is. 

1. Jullie overwinnen ruzies 

Lees ook: Real life: ‘Ik trok na 10 dagen de stekker uit mijn huwelijk’

Het is natuurlijk geen goed teken als jullie elkaar non-stop zitten te jennen. Maar, wanneer jullie ruziën en er vervolgens weer snel bovenop komen, kan je partner wel eens de ware zijn. “Als je partner zich open opstelt in een argument en met je in gesprek blijft gaan hebben jullie de capaciteiten om moeilijke tijden te doorstaan”, aldus David Klow, trouw- en familietherapeut.  

2. Jullie kunnen samen lachen

Lachen is het beste medicijn. Lachen jullie veel? Dan is dit een teken dat je partner de ware is. “Het gaat niet alleen om plezier maken”, zegt Roudabeh Rahbar, erkend psycholoog in Californië. “Lachen is een teken dat jullie je beiden kwetsbaar op kunnen stellen.”

3. Jullie hebben al een hoop doorstaan

Relatie-expert Rhonda Richards-Smith vertelt dat wanneer je samen al een hoop hebt doorstaan, je zelfverzekerd in het huwelijksbootje kunt stappen. “Sterke relaties ontstaan uit uitdagingen, gebroken harten en teleurstellingen.” Is je relatie tot nu toe altijd soepel verlopen? Geef jullie relatie dan nog wat tijd om te zien of jullie weerstand kunnen overwinnen.

4. Je voelt je op je gemak bij je partner

En we bedoelen niet dat je in je joggingbroek naar hem of haar toe durft te gaan. “Wanneer je volledig vertrouwd bent met je partner en je je veilig, gerespecteerd en geëerd voelt, is dit een goed teken”, legt persoonlijk adviseur Janelle Alex uit. “Zo kan je je dromen volgen, wetende dat je geliefde er altijd zal zijn.”

5. Jullie hebben dezelfde levensdoelen

Het is een teken dat je niet met iemand moet trouwen als hij of zij andere dingen uit het leven wil halen dan jij. Als jullie doelen echter op één lijn liggen, zullen jullie een veelbelovende toekomst met elkaar hebben. “Je kunt gerust met iemand daten die niet dezelfde levensdoelen heeft, maar trouwen komt er dan niet aan te pas”, zegt Colin Christopher, klinisch hypnotherapeut en auteur van Manipulate the Date. “Wil je partner kinderen? Hoeveel? Wat is zijn of haar kijk op geld? Dit zijn allemaal punten die jullie zouden moeten bespreken.”

Vijf signalen of niet, wanneer het goed voelt dan voelt het goed!

Bron: Glamour US | Beeld: BSR

 

 

Laatste nieuws