De haartrends waar we dit seizoen geen genoeg van krijgen

Want to have it all!

Haaraccessoires zijn een ding op dit moment. En, we zijn geobsedeerd. Denk aan clips, linten en sjaals die je overal terug kunt vinden in je favo winkels. Dat de trend niet schattig of kitscherig hoeft te zijn, bewijzen onderstaande stijlvolle vrouwen. Zo draag je de trend dit voorjaar

1. Hair ties 

Lees ook: Zo krul je je haar door alleen een sok te gebruiken

Of het nu gaat om een bedrukte sjaal die om een knotje geknoopt is, een velvet lint in een updo of een neutrale scrunchie, de Franse Anne-Laure Mais Moreau weet wat er speelt op het gebied van stijlvolle haarelastieken. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door AnneLaure Mais Moreau (@adenorah) op

2. Haarclips

Als er één haaraccessoires trend is die dit jaar echt hot and happening is, dan zijn het wel de haarclips. Cute? Zeker. Maar, meerdere influencers laten zien dat de haartrend ook heel stijlvol kan zijn. Ga voor parels of juist voor pasteltinten, keuze genoeg! 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Angelica Blick (@angelicablick) op

3. Haarbanden 

Het begon allemaal in 2006, toen we Lauren Conrad regelmatig met een haarband bij Teen Vogue zagen werken. Niet veel later, kwam Blair Waldorf in the picture en toen lag de trend een tijdje stil. Echter, de haarbanden mogen weer uit de kast gehaald worden, want je spot ze nu bij meerdere stijlvolle vrouwen. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Roos-Anne van Dorsten (@moderosaofficial) op

 Bron: WhoWhatWear | Beeld: BSR, Instagram 

Laatste nieuws