doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Zien: Kate Hudson lanceert een betaalbare sustainable kledinglijn

Bohemian vibes!
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
Zien: Kate Hudson lanceert een betaalbare sustainable kledinglijn

Kate Hudson kan 'kledingontwerpster' aan haar cv toevoegen. De actrice slash ondernemer heeft namelijk haar allereerste ready-to-wear kledinglijn Happy x Nature gelanceerd. De lijn weerspiegelt haar vrijgevochten West Coast stijl, waar je instant bohemian vibes van krijgt! 

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Eco-vriendelijk 

Lees ook: 5 kleine tips om meer sustainable te shoppen

De eco-vriendelijke kledinglijn is gevuld met tijdloze zomer items. van een off-the-shoulder polkadot jurk tot een bloemen jumpsuit. "Perfect voor Coachella", volgens Hudson. Het is duidelijk dat de actrice trots en enthousiast is over haar kledinglijn. "Het is alsof je een script schrijft: je schrijft wat je weet. Dus, ik werkte met Michele Manz om deze lijn voor mezelf te ontwerpen", vertelt de actrice. "Authenticiteit is zo belangrijk voor mij, omdat ik niet achter iets ga staan als ik het zelf niet wil dragen."

Plastic flessen 

Hudson legt uit dat gerecyclede plastic flessen werden verpletterd en vervolgens tot een vezel werden verwerkt, die samen met de jeans dit topje werd (zie onderstaand beeld). Ze voegt eraan toe dat Happy x Nature niet wordt geleverd met plastic, en dat de verpakking van het merk biologisch afbreekbaar is (in 12-18 maanden) - zelfs de labels zijn gemaakt van natuurlijke vezels. Ondanks dat het milieuvriendelijk is, blijven de prijzen van het merk betaalbaar (van 48 tot 148 dollar). 

"Ik hou van blij, dat woord voelt al goed, maar ik wilde dat ook terug voelen bij het product", vertelt Hudson. "Ik wist altijd al dat we zouden neigen naar een duurzame lijn en dat we dingen zouden gebruiken die milieuvriendelijk zijn, dus de natuur moest er ook deel van uitmaken." Haar partner, Danny Fujikawa, hielp haar mee met het bedenken van de naam. Hij gaf aan dat ze 'gelukkig van nature is, althans dat is wat mensen denken dat ze is'. Hudson gaf echter aan dat ze denkt dat niemand van nature gelukkig is. "Ik denk dat het iets is waar we allemaal aan werken, maar ik denk dat we allemaal de natuur gelukkig willen maken", aldus de actrice. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Kate Hudson (@katehudson) op

Zonnig 

De zon-gele jurk straalt voor de actrice zomerse vibraties en geluk uit. Hudson vertelt dat de jurk vernoemd is naar haar moeder Goldie (Hawn), die een gemakkelijke jurk wilde om te dragen op vakantie. "We noemen deze hele collectie statement casual, omdat we willen dat de kleding aanvoelt als alledaagse kleding, maar nog steeds wel blikvangers zijn", vertelt de actrice slash ondernemer. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door HappyXNature (@happyxnatureofficial) op

 Bron: Marie Claire US | Beeld: BSR, Instagram 

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');