Dit zijn dé beste beautyproducten van het jaar

Deze uitblinkers gaan er met de prijzen vandoor.

Vandaag, dinsdag 9 april, reikte Marie Claire de Prix d’Excellence de la Beauté uit aan de beste nieuwe beautyproducten. Samen met onze trouwe partners vierden we de Prix d’Excellence de la Beauté in intiem gezelschap op de boot Monne de Miranda. We vaarden over de Amsterdamse Grachten, terwijl de uitreikingen plaatsvonden. Benieuwd welke producten als beste uit de test komen? Lees dan snel verder! 

International Awards

Lees ook: Dit zijn ze: de favoriete shampoo’s van team Marie Claire

23 beautyjournalisten uit 12 verschillende landen selecteerden de beste producten van het jaar. Dit zijn de winnaars van 2019.

L’Occitane

Dit zegt de jury: “De natuurlijke ingrediënten in deze nachtverzorging doen tekenen van stress, vervuiling en vermoeidheid verminderen. En dat terwijl je slaapt. De geur is goddelijk en de textuur wordt snel geabsorbeerd. Na een week zijn fijne lijntjes minder zichtbaar.”
Immortelle Overnight Reset Oil-in-Serum, 30 ml, € 59

Caudalie Vinopure-lijn

Dit zegt de jury: “Zo groen mogelijke formules met maximale efficiëntie in een elegante verpakking, dat is Caudalie. Deze lijn pakt onzuiverheden aan, maar is ook geschikt voor de gevoelige huid.”
Vinopure Blemish Control Infusion Serum, 30 ml, € 31,70
Vinopure Skin Perfecting Mattifying Fluid, 40 ml, € 26,40
Vinopure Clear Skin Purifying Toner, 200 ml, € 17,60

Guerlain

Dit zegt de jury: “Dit serum richt zich op twee dingen: helderheid en stevigheid. Het is de perfecte combinatie tussen peelen en repareren. Extra fijn: Guerlain zet zich in voor het behoud van de bijenpopulatie.”
Abeille Royale Double R Renew & Repair Serum, 50 ml, € 168,04 (via Douglas.nl)

Estée Lauder

Dit zegt de jury: “Een essential, want deze ultralichte oogcrème vermindert donkere kringen en rimpeltjes rond de ogen, zodat je er minder moe uitziet. Door baanbrekend onderzoek gaat-ie ook schadelijke effecten van blauw licht tegen.”
Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery, 15 ml, € 61

Chanel

Dit zegt de jury: “Het eerste 3D-geprinte mascaraborsteltje, waarmee je perfect kunt doseren bij het aanbrengen. Ook de formule is top en hij gaat lang mee. Een droom van een mascara!”
Le Volume Révolution de Chanel, € 36

Vichy

Dit zegt de jury: “Dé zonbescherming voor wie niet blij wordt van de textuur van klassieke zonnecrèmes. De tweefasenspray is verfrissend, voelt niet vettig én beschermt je huid tegen de zon.”
Idéal Soleil Solar Protective Water SPF 30, 200 ml, € 20,55

Nederlandse awards

Naast de internationale prijzen is er ook een Marie Claire Prix de la Beauté voor deze Nederlandse favorieten.

Dior

Dit zegt de jury: “De ideale lipstick. Scoort goed op kleurpigmentatie, hydratatie en comfort én blijft lekker lang zitten. En dan hebben we het nog niet eens over de knappe rode verpakking.”
Rouge Dior Ultra Rouge, € 36

Sisley

Dit zegt de jury: “De jarenlange kennis en ervaring van het merk Sisley, maar dan verwerkt in haarproducten. Niet zomaar haarproducten; een compleet ritueel voor je haar en hoofdhuid. Well done, Sisley!”
Hair Rituel by Sisley Revitalizing Volumizing Shampoo, 200 ml, € 60
Hair Rituel by Sisley Precious Hair Care Oil, 100 ml, € 80
Hair Rituel by Sisley Revitalizing Fortifying Serum, 60 ml, € 150

Clarins

Dit zegt de jury: “Een fijne eerste stap voor elk beautyritueel, want deze primers zorgen ervoor dat je meer uit je make-up haalt. Ze werken super makkelijk en pakken een probleem gericht aan. Goed voor je zelfvertrouwen, en daar houden we van.”
SOS Primer ‘Universal Light’, 30 ml, € 35,71
SOS Primer ‘Rose’, 30 ml, € 35,71
SOS Primer ‘Lavender’, 30 ml, € 35,71 

Sensai

Dit zegt de jury: “Fijn, zo’n product dat rekening houdt met je volle agenda. Deze eye pads blijven namelijk écht zitten terwijl je je ontbijt maakt of alvast je mail leest. Bye bye, wallen en rimpeltjes!”
Cellular Performance Extra Intensive 10 Minute Revitalising Pads, € 121,88 voor 10 stuks

Tekst: Marjolein Vermeij | Beeld: Bas van Tol @ Studio5982 

Laatste nieuws