Dit zijn de 4 beste olievrije foundations

Good to know!

Als je op zoek bent naar een olievrije foundation, is de kans groot dat je op zoek bent naar iets wat je huid glanzend én vetvrij houdt. Niet alleen de vette, gevoelige of gecombineerde huid heeft hier baat bij. In feite, kunnen de meeste huidtypes profiteren van een olievrije formule. 

1. De mess-proof formule 

Lees ook: Om deze reden kun je make-up het beste aanbrengen met je handen

De foundation sticks van YSL zijn ideaal, je kunt ‘m namelijk eenvoudig aanbrengen en ze zijn ook nog eens mess-proof. Breng de stick direct op je gezicht aan en verspreid het met je vingers of gebruik een make-up sponsje. Perfect voor de make-up liefhebber die altijd onderweg is. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door YSL Beauty Official (@yslbeauty) op

2. De blurring foundation

De formule van Urban Decay vervaagt onzuiverheden zoals je favo filter en belicht je huid. Om de perfecte match te vinden, houd er rekening mee dat tinten met .0 een warme ondertoon hebben, .25 hebben neutrale ondertonen en .5 hebben roze ondertonen. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door KravchenkoYana (@kravchenkoyana) op

3. De luxe formule 

De Lancôme Teint Idole Foundation, is verkrijgbaar in 45 tinten en helpt je bij het bereiken van een medium tot volle dekking. Enne, het product beschermt je ook tegen de zon. De foundation is perfect voor zowel een minimalistische look als een full-coverage look.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lancôme Official (@lancomeofficial) op

4. De drogisterij formule 

Voor degenen die graag van een goede deal houden (wij ook), deze lichte, semi-matte foundation van L’Oréal kost rond de €15. Het komt in 22 tinten en gaat tot wel 24 uur mee. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Derya (@hollywoodkiraziblog) op

Bron: PopSugar Beauty | Beeld: BSR

Laatste nieuws