Serena Williams onthult per ongeluk geslacht baby Meghan Markle

It's a...

Meghan Markle staat op het punt te bevallen van baby Sussex. Nog steeds houdt het royal koppel de lippen stijf op elkaar betreft het geslacht. Maar, het lijkt erop dat familievriendin Serena Williams haar mond voorbij heeft gepraat.

Hechte vriendschap

Lees ook: Meghan Markle geeft nóg een babyshower

De hechte vriendschap tussen Serena Williams en Meghan Markle is geen geheim. De tenniskampioen is één van haar beste vriendinnen en hielp ook met het organiseren van de ultra-glamorous babyshower. Geen wonder dat de hertogin dergelijke informatie over de baby aan haar heeft verteld. Alleen dit blijkt misschien toch niet zo’n goed idee te zijn geweest…

Geslacht

Williams sprak onlangs met het Amerikaanse programma E! News en hierin lijkt ze het een en ander te verklappen. Tijdens de show heeft ze het over een zekere zwangere vriendin, die zich voorbereid op het moederschap. “Ze zegt weleens dat ze bang is dat haar kind bepaalde dingen gaat doen, ik keek haar alleen maar aan en zei ‘geen zorgen, dit gaat ze echt niet doen.’” Fans zijn ervan overtuigd dat ze het over Meghan heeft.

Volgens Vanity Fair zijn de kansen op een meisje 8-11 en eerder vertelde prins Harry al dat hij op dit geslacht hoopt. Maar, ongeacht het een meisje of jongen wordt, Serena is ervan overtuigd dat Meghan “zeker de beste moeder zal zijn.”

Bron: Marie Claire AUS | Beeld: BSR

Laatste nieuws