Dankzij het schrappen van dit ene ingrediënt viel Adele kilo's af

Interesting.
Dankzij het schrappen van dit ene ingrediënt viel Adele kilo's af

Dat Adele naast haar optredens en quality time met haar gezin wat uren in de sportschool heeft doorgebracht, moge duidelijk zijn. Een aantal jaar geleden vlogen de kilo’s er af bij de Britse zangeres, maar hoe heeft ze dat voor elkaar gekregen?

Thee

Lees ook: Oh no! Adele stopt met optreden

Adele verklapt dat ze het te danken heeft aan kleine aanpassingen in haar sport- en voedingsschema, maar ook dat er één ding is waar ze definitief afscheid van heeft genomen. “Ik dronk zo’n tien koppen thee per dag met twee suikerklontjes erin, dus daarmee kreeg ik twintig suikerklontjes per dag binnen”, vertelt de zangeres. “Nu drink ik geen thee meer en heb ik meer energie dan ooit.”

Ideaalbeeld

Dat ze haar best heeft gedaan om wat gewicht kwijt te raken, is niet omdat Adele wil voldoen aan het ‘ideaalbeeld’. “Ik doe het om gezond en gelukkig te zijn. Ik heb nooit problemen gehad met hoe ik eruit zie.” Integendeel, ze is blij met haar uiterlijk. “Dat is altijd zo geweest. Ik heb bij anderen gezien hoeveel ze met hun uiterlijk bezig kunnen zijn; mensen willen slanker zijn of grotere borsten hebben en dat houdt ze soms volledig in de greep. Dat wil ik niet in mijn leven.”

Bron: Marie Claire UK | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f9ca0f62eaea', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });