Candice Swanepoel onthult briljante concealer-truc

Thanks Candice!

Lees ook

Candice Swanepoel is in juni bevallen van haar zoon Ariel. Tussendoor bereidt ze zich voor op de Victoria’s Secret Fashion Show’s, waar ze hard voor traint. Ondertussen heeft het model een druk reisschema en vliegt ze van hot naar her. Tijd voor slaap is er niet in haar drukke leven. Toch weet Candice er altijd fris en fruitig uit te zien. Hoe ze dat doet? Met een simpele concealer-truc.

Zo brengt Candice haar concealer aan

Lees ook: Dit is hét beautygeheim waar Beyoncé bij zweert

“Als ik tijd had zou ik een paar oogmaskertjes opdoen want ik heb in twee jaar mijn ogen niet dicht gedaan”, grapt het model, doelend op de geboorte van haar eerste kind, Anacan. In plaats daarvan verfrist Candice haar gezicht eerst met een rozenwatermist. Vervolgens brengt ze een laagje concealer aan, gemixt met een paar druppels gezichtsolie. De concealer is van het merk Kryolan en schijnt in combinatie met de mist en olie een wondermiddel te zijn tegen wallen.

Finishing touch

Tot slot verklapt het model wat haar favoriete lippenbalsem is. “Dit is misschien wel de belangrijkste stap: verzorgde, roze lippen. De Palmer’s Ultra Moisturizing Lip Balm is mijn favoriet. Ik ga de deur niet uit zonder een laagje aan te brengen!”

Bron: Vogue | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook