Britney Spears opnieuw opgenomen voor psychische problemen

Haar moeder spreekt zich uit over de situatie.
Britney Spears opnieuw opgenomen voor psychische problemen

Het gaat niet goed met Britney Spears. De iconische zangeres is opgenomen in een kliniek voor haar psychische problemen. Haar moeder, Lynn Spears, spreekt zich voor het eerst uit over de nare situatie. 

Vader

Lees ook: Waarom Britney Spears geen man nodig heeft

Het gaat momenteel erg slecht met de vader van Britney. Zijn gezondheid gaat hevig achteruit en Britney heeft het hier ontzettend zwaar mee. Zelfs zo zwaar, dat ze zich heeft laten opnemen in een psychiatrisch ziekenhuis en haar optredens heeft gecanceld. Fans baren zich grote zorgen om de zangeres en ook voor haar moeder kwam dit nieuws als een shock.

Zorgen

"Blijf doorgaan, ongeacht hoe slecht het nu gaat", zegt moeder Lynn op Instagram. "Ongeacht hoe vast je zit, ongeacht hoeveel je al hebt gehuild, ongeacht hoeveel dagen je wenste dat dingen anders waren, ongeacht hoe hopeloos en depressief je je voelt. Ik beloof je dat je je niet altijd zo zult voelen. Blijf doorgaan." De post heeft ze inmiddels verwijderd. 

Tweede opname

Het is niet de eerste keer dat de ster is opgenomen. Na twee scheidingen, drank- en drugsproblemen, bereikte ze in 2007 een dieptepunt. Voordat ze destijds werd opgenomen, schoor ze haar hoofd kaal en ging ze zelfs een aantal journalisten te lijf. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e530864a2dec', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });