doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Bruid doet een schokkende ontdekking over haar verloofde

No way!
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
Bruid doet een schokkende ontdekking over haar verloofde

Met de grote liefde van je leven trouwen is een bijzonder moment. Zo ook voor deze vrouw, die op het punt stond om met haar zielsverwant in het huwelijksbootje te stappen. Zes weken voor de grote dag, deed ze echter een schokkende ontdekking.  

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Bizarre ontdekking

Lees ook: Real life: 'ik was zwanger van de beste vriend van mijn man'

De vrouw – wiens naam anoniem blijft – was druk bezig met de uitnodigingen, toen haar schoonmoeder met de vraag kwam om nog een gast uit te nodigen: de echte vader van haar zoon. Nietsvermoedend kreeg ze een foto van de man in haar handen geschoven, maar toen ze ernaar keek, kreeg ze de schrik van haar leven. De man op de foto was niemand minder dan haar eigen vader. Shock! 

Wat blijkt? De vrouw groeide zonder vader op en bracht haar jeugd door bij haar moeder en grootouders. Wat ze niet wist, is dat haar toekomstige verloofde op dat moment werd opgevoed door zijn moeder en stiefvader – terwijl zijn echte vader ook de echte vader van de vrouw was. Hoewel ze zelf geen hechte band met haar familie had, was die van haar verloofde juist heel close met elkaar. 

Zielsverwant

“Ik ben twee jaar samen met mijn geweldige verloofde. Toen we elkaar ontmoetten, hadden we meteen een band. Het was mijn tweede serieuze relatie en zijn eerste”, laat de vrouw weten. “Na een jaar gedatet te hebben, raakten we verloofd en over zes weken gaan we trouwen. Hij is mijn zielsverwant. Ik zou niet weten wat ik zonder hem moet.”

Toch leek met de schokkende ontdekking alles voorgoed te veranderen; haar verloofde bleek haar eigen broer te zijn. “Ik ben naar huis gegaan en confronteerde hem ermee. Ik huilde, ik schreeuwde. Maar hij zat daar maar zo zenuwachtig.” The worst part? Haar verloofde wist er al ruim een jaar van af. Toch confronteerde hij er niet mee, omdat hij haar niet kwijt wilde raken.

Verraden

“Ik voel me verraden. Mijn hart is gebroken. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik heb zoveel geld in deze bruiloft geïnvesteerd en een groot gedeelte daarvan krijg ik niet meer terug. Daar komt bij dat ik niet weet hoe ik dit aan mijn familie en vrienden ga uitleggen. Erger nog, ik hou van hem. Ik weet dat we niet samen kunnen zijn, maar tot gisteren dacht ik dat we samen oud zouden worden.” 

Na lange tijd getwijfeld te hebben, heeft de vrouw de moeilijke beslissing genomen om uit elkaar te gaan. Wel wil ze eerst met haar echte vader praten en een DNA-test afnemen voordat ze de bruiloft afblaast.

Bron: Grazia | Beeld: Sex And The City The Movie 

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');