doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Zien: Doutzen Kroes deelt haar beauty routine

Dit zijn haar tips & tricks.
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
Zien: Doutzen Kroes deelt haar beauty routine

Topmodel Doutzen Kroes, heeft haar allereerste een make-up tutorial gemaakt voor de Amerikaanse Vogue. Dat de Nederlandse schone eigenlijk niets nodig heeft, is geen geheim. Toch, deelt ze graag aan de rest van de wereld haar ultieme beauty routine

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Eye cream 

Lees ook: Zien: Doutzen Kroes post bijzondere naaktfoto

Het topmodel vertelt ze dat ze eerst kijkt wat haar gezicht nodig heeft voordat ze iets op haar gezicht aanbrengt. "Ik ben een jaar geleden begonnen met het gebruiken van eye cream, veel te laat", vertelt ze met een lach. "Ook ben ik begonnen met facials, ik wil op een mooie manier verouderen. Het is belangrijk om goed voor je huid te zorgen - om ook even het goede voorbeeld aan de jonge vrouwen te geven", voegt Doutzen er aan toe.

Massage 

Ook deelt het Nederlandse topmodel haar tip voor het natuurlijk aanbrengen van je foundation. "Ik breng eerst wat concealer aan, daarna begin ik met mijn foundation. Hier gebruik ik best 'veel' van en dan breng ik het aan alsof het crème is. Ik masseer het ook in, zodat het product warm wordt. Hierdoor krijg je een meer natuurlijke look", aldus Doutzen. 

Benieuwd welke tips ze nog meer geeft? Bekijk dan onderstaande video.

 Bron: Vogue US | Beeld: BSR 

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');