8 onverwachte trends voor de aanstaande bruid

Durf jij het aan?

Het uitvogelen van de perfecte bruiloftsformule is in principe onmogelijk. Wat je wel kunt doen? De belangrijkste tips noteren! Shopping platform Lyst heeft een 2019 Wedding Report uitgebracht, waarin elke bruidstrend voor dit jaar in detail wordt beschreven. Dit jaar draait het allemaal om sustainable, verlovingsringen voor mannen én barokke parels. Dit zijn de acht meest onverwachte trends uit het rapport. 

1. Vintage trouwjurken

Lees ook: Dit enorme bedrag geven millennials gemiddeld uit aan hun bruiloft

Bruiden denken steeds meer sustainable en gaan sneller op zoek naar vintage trouwjurken. Tot 93 procent, hebben zoekopdrachten enorme stijgingen gezien als het aankomt op vintage en tweedehands jurken. Ongetwijfeld te wijten aan bruiden die dat ene extra unieke element voor hun grote dag willen hebben. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Antique Wedding Dresses (@lauradolsweddingdresses) op

2. Haarbanden

Ze werden gespot op de straten tijdens de modeweken in februari, maar nu lijkt het erop dat de haarbanden ook hun weg naar bruidskleding gevonden hebben, met zoekopdrachten tot 94 procent. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door LA BELLA BLANCA X RIKI DALAL (@labellablanca.bridal) op

3. Jurken met zakken

Maak je klaar voor meer jurken met zakken! Nadat een trouwjurk met zakken viraal ging, zijn de zoekopdrachten naar deze toegevoegde extra’s 83 procent gestegen. 

4. Verlovingsringen voor mannen 

Misschien is het dankzij Ed Sheeran, maar het zoeken naar verlovingsringen voor mannen is met 66 procent omhoog gegaan. Begin dus maar met sparen…

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Michael Hill Jeweller (@michaelhillj) op

5. Bruiloft sneakers 

Comfortabel boven mode lijkt te winnen voor bruiden over de hele wereld. Zij kiezen namelijk voor gepersonaliseerde sneakers voor hun grote dag, met een zoekactie van 61 procent.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door WEDDING IDEAS & MAGAZINE (@hochzeitswahn) op

6. Wit pak 

Het is tijd om je jurk te dumpen, volgens Lyst. Zij hebben namelijk onthuld dat maar liefst 43 procent zocht naar een wit bruidspak. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Bloomfeld Luxury Bridal (@bloomfeld.luxury.bridal) op

7. Roze jurken voor de gasten 

Het is misschien te danken aan de rode loper (Gemma Chan, in een knalroze jurk), maar de zoektocht naar roze jurken is 45 procent hoger, wat ons doet geloven dat bruiloftsgasten kiezen voor de ‘vrouwelijke’ tint bij het uitkiezen van hun outfit.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Washingtonian Weddings (@washingtonianweddings) op

8. Parel oorbellen

Met zoekopdrachten tot wel 109 procent. Parel oorbellen blijven een favoriet onder de toekomstige bruiden. Ga voor een vorm die niet helemaal perfect is, helemaal hot and happening op dit moment. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Reliquia Jewellery (@reliquiajewellery) op

 Bron: InStyle Australia | Beeld: Bride Wars 

Laatste nieuws