Chrissy Teigen goudeerlijk over haar post-baby lichaam

Het is niet allemaal rozengeur en maneschijn.

Lees ook

Chrissy Teigen (33) gebruikt Twitter als haar uitlaatklep en snijdt een gevoelig punt aan: haar lichaamsgewicht na de geboorte van haar kinderen. Ze vertelt dat ze een nieuwe gewichtsnorm voor zichzelf heeft bepaald, en wat ze daarvoor heeft moeten doorstaan. 

Kinderen

Lees ook: Chrissy Teigen: “Als ik dit interview niet had, zou ik nu thuis naakt tv kijken”

Vorig jaar verwelkomden Chrissy en haar man John Legend hun zoon Miles. Ze hebben ook een tweejarige dochter genaamd Luna. Vlak na haar bevalling deelde het model een filmpje op Twitter waar ze haar lichaam liet zien. Hoewel ze veel lof kreeg van fans, liet ze weten erg onzeker te zijn.

-Tekst gaat verder onder beeld-

Onzekerheid

Die onzekerheid lijkt nu helemaal verdwenen. Op Twitter schrijft ze openlijk over haar extra kilo’s en dat ze deze met vreugde omarmt. “’Hoe kun je zoveel eten?”  Ik ben ongeveer tien kilo aangekomen nadat ik Miles kreeg. Ik heb mijn oude gewicht niet meer teruggekregen. Dit omdat ik gewoon te veel van eten houd.” Chrissy laat weten dat ze vrede heeft gesloten met haar lichaam.

“Na de geboorte van Luna was ik dunner dan ooit. Ik leed aan postnatale depressie en verloor enorm veel lichaamsgewicht. Dit is waarom ik deze extra kilo’s nu voor lief neem”, aldus Chrissy. Ook heeft ze een bericht voor vrouwen die denken dat een kind hebben alleen maar rozengeur en maneschijn is. “Wij moeders Instagrammen niet alles, oké? Geloof me, dat doen we niet.”

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: BSR, Twitter

Laatste nieuws

Welke soort pony het beste bij jouw gezichtsvorm past

Ideaal als je even wat anders met je haar wilt.

Moet je tijdens een sollicitatie je side hustle benoemen?

Van af en toe een evenement organiseren tot kleding verkopen in je eigen webshop.
capsulegarderobe

Zo stel je een goede basis samen voor je capsulegarderobe

Enkele tips + welke items je het beste kun opnemen in je kerncollectie.

Zie ook