De 5 microtrends die je in de gaten moet houden

Dat wordt investeren.

Dat trends komen en gaan, dat weten we nu wel. Maar, de beste tijd om te investeren in een trend is niet aan het einde van zijn levenscyclus (als je het overal ziet en te koop is), maar aan het prille begin. We hebben een paar microtrends opgespoord, die op het punt staan om straks overal gespot te worden. Sla je slag! 

1. Oranje ruit

Lees ook: Zien: 4 trends gespot bij Parisiennes

Het zusje van de klassieke rode ruit en de traditionele bruine ruitjes. De orange tartan is perfect om je outfit een twist te geven met een beetje kleur. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev) op

2. Kniptas

Schattig, met een vintage randje. Deze sluiting kan je misschien nog wel herinneren van je oma’s tassen collectie. Je zult ‘m nu nog niet overal vinden, maar geloof ons, binnenkort wel. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Anna Wood (@her_editorial) op

3. Lange cardigan 

Een paar hippe trendsetters zijn al een tijdje op onze radars. Terwijl vesten met knopen aan de voorkant al een tijdje gewild zijn, hebben de langere versies nu ook onze aandacht. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev) op

4. Tie dye 

Laat je van je hippie kant zien, de tie dye is namelijk terug van weggeweest. Ook gespot op de catwalk. Enne, je kunt het ook nog zelf maken!

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Stella McCartney (@stellamccartney) op

5. Baret 

Hoewel het niets nieuws is voor Franse meisjes, maar de baretten komen terug. Misschien komt het door de pageboy trend (een stijl die ondertussen wel gepensioneerd mag worden), maar de baretten zijn gespot bij meerdere belangrijke It Girls tijdens het fashion seizoen. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Ángela Rozas Saiz (@madamederosa) op

 Bron: Marie Claire AU | Beeld: BSR 

Laatste nieuws