Hebben: dit zijn dé lente geuren van het moment

Hello, spring!

Finally: we kunnen weer genieten van de lente. Nog niet echt in de stemming door de regen en wolken? Wij zetten een aantal heerlijke geuren voor je op een rij waar je spontaan de lentekriebels van krijgt. 

BVLGARI Omnia

Lees ook: Dit zijn dé haartrends voor aankomende zomer

Een nieuwe favoriet is van parfummerk BVLGARI. En dan vooral de Omnia-geuren De lijn is geïnspireerd door Italiaanse liefde voor de beroemde gelaterie en pasticcerie. De geuren ruiken naar sappige grapefruit en granaatappel, poederachtige roos en vanille. De geuren ruiken niet alleen heel lekker, maar de flacons zien er ook nog eens snoepig uit. Deze zijn namelijk geïnspireerd op bonbons, hoe leuk?

Chanel Chance

Houd je van een frisse, citrusachtige geur voor de lente? Chanel Chance Eau de Toilette is the way to go. Dit is misschien wel het populairste luchtje van het merk en heerlijk voor de lente. Het is een lichte, romantische parfum.

Mugler Aura

Mugler Aura is een vrouwelijke, sensuele en mysterieuze geur. Het luchtje heeft noten van gras in combinatie met een mix van fruit en zoetigheid van onder andere bergamot en vanille. Het is een erg unieke geur en totaal anders dan je gewend bent.

Chanel Gabrielle

De parfum Gabrielle heeft een bloemige geur en lekker fris en fruitig. Het bevat de noten grapefruit, jasmijn en oranjebloesem, met muskus en sandelhout in de basis. Het is een elegant luchtje wat je op ieder moment van de dag kunt dragen. 

Dior Poison Girl

Dit is een erg sexy, jonge geur met noten van sinaasappel en citroen met een vleugje vanille. De geur blijft lang zitten en zal bij vrijwel iedereen in de smaak vallen. 

Guerlain Mon Guerlain

Dit is een elegante en vrouwelijke geur die je gegarandeerd lekker gaat vinden. Het ruikt fris en bloemig met noten van lavendel, jasmijn en bergamot. Het is erg uitnodigend door de basisnoten van vanille en cumarine.

Beeld: BSR

Laatste nieuws