Deze films en series verschijnen op Netflix in April

Deze wil je zien.
Deze films en series verschijnen op Netflix in April

Is je favoriete serie tot een einde gekomen en heb je het gevoel dat je alle leuke films op Netflix al gezien hebt? Don't worry! In april verschijnen er weer een hoop nieuwe films en series op de streamingdienst. Wij zetten onze favorieten voor je onder elkaar. Van veelbelovende Netflix Originals, tot aangrijpende docu's en rom-coms.

Films

Lees ook: deze iconische film komt op Netflix

Unicorn Store - 5 april

Kit (Brie Larson) is een mislukte kunstenaar die weer bij haar ouders intrekt en een baan neemt als kantoormedewerker. Op een dag ontvangt ze een mysterieuze brief van een naamloze verkoper (Samuel L. Jackson) die al haar kinderdromen laat uitkomen.

Wonder Woman - 6 april

Wonder Woman is een van de eerste vrouwelijke helden. Ze is opgegroeid op een afgeschermd eilandparadijs, maar besluit dat te verlaten als een Amerikaanse piloot op de kust van het eiland crasht en hen vertelt over een enorm conflict in de buitenwereld. 

Oblivion - 17 april

In Oblivion is de wereld vergaan door een nucleaire oorlog. De overlevenden kunnen niet meer op de grond leven en zijn genoodzaakt om op wolken-niveau een nieuw bestaan op te bouwen.

Spy Game - 17 april

De CIA-medewerker Nathan Muir staat op het punt om met pensioen te gaan wanneer hij te horen krijgt dat zijn pupil Tom Bishop voor spionage opgepakt is in China.

Series

Quicksand - 5 april

Nadat een welgestelde voorstad van Stockholm wordt opgeschrikt door een heftige gebeurtenis op een school, wordt een normale tiener aangeklaagd voor moord.

Huge in France - 12 april

Comedian Gad Elmaleh verhuist naar LA om het contact met zijn zoon te herstellen. Hij moet wennen aan een leven zonder voordelen die hij als beroemdheid in Frankrijk had.

Special - 12 april

Een homo met een milde hersenverlamming besluit als slachtoffer van een ongeluk een andere identiteit aan te nemen en zelf zijn leven te bepalen.

Chambers - 26 april

Beeld: Youtube, Twitter

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5fc83228ac34b', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });