Sex and the City komt met een vervolg

Dit hebben we nodig.
Sex and the City komt met een vervolg

Candace Bushnell, de auteur van Sex and the City heeft een nieuw boek geschreven. Enne, de baas van Paramount TV, Nicole Clemens, heeft bevestigd dat dit een tv-serie wordt. 

Is There Still Sex in the City 

Lees ook: Zoveel kostte de iconische tutu van Carrie Bradshaw uit Sex and the City

Het nieuwste boek van de auteur heet Is There Still Sex in the City? Het gaat over seks, daten en vriendschap, natuurlijk dé succesformule van het origineel. Het verhaal is ook vergelijkbaar, alleen nu gaat het over vrouwen van boven de 50 jaar. 

Vrouwen van 50+

"In de 50 zijn betekende vroeger het begin van je pensioen", zegt de schrijfster. "Van vijftigers werd niet verwacht dat dat zij sporten, bedrijven oprichten, verhuizen, casual sex hebben en opnieuw beginnen. Maar dit is precies wat het leven van vele vrouwen van in de 50 en 60 inhoudt en ik ben blij dat ik deze rijke complexe levens in beeld mag brengen", vertelt de auteur. 

Ook de Paramount TV-baas, Nicole heeft er iets over te zeggen: "De originele Sex and the City is baanbrekend geweest voor een hele generatie vrouwen, inclusief mijzelf. Wij zijn blij dat we dit verhaal kunnen vervolgen voor de ondergerepresenteerde groep vrouwen van in de 50."

Het boek Is There Still Sex in the City? is vanaf augustus verkrijgbaar. De auteur zal ook het script van de pilot schrijven én wordt uitvoerend producent van de nieuwe tv-serie. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Sex and the City

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5df72b4a284ac', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });