Victoria Koblenko verklapt geheim naar ijzersterke relatie

Noted!
Victoria Koblenko verklapt geheim naar ijzersterke relatie

Victoria Koblenko en haar Evgeniy Levchenko lijken gelukkiger dan ooit in een recent Insta-kiekje. Ze verklapt wat het geheim is naar hun ijzersterke relatie.

Ijzersterke relatie

Lees ook: Victoria Koblenko openhartig over seksleven na bevalling

Eerder onthulde Victoria dat ze voor de geboorte van hun kind bang was dat de passie tussen haar en voetballer Evgeniy zou verdwijnen. Maar die zorg blijkt onnodig te zijn geweest. “We maken elkaar nu van elkaars tederste kant mee. We zijn heel lief voor ons zoontje, maar ook voor elkaar. Het is nu op een andere manier lekker warm tussen ons”, vertelde de actrice aanViva. Nu onthult ze op Instagram wat het geheim is van hun ijzersterke relatie.

Geheim

“Whohooooo! He’s back in town!”, schrijft ze onder de Insta-foto. “Geheim van een goede relatie….regelmatig alleen op reis gaan.” En dat nemen we van haar aan, want tijdens het zwembadmomentje op de foto stralen ze als nooit te voren.

Bron: Story, Viva, AD | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5ece6b6a9c86c', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });