Say what? Chantal Janzen in GTST!

Dit is wanneer we haar zullen zien.
Say what? Chantal Janzen in GTST!

Fans van de soapserie GTST die een week vooruit kunnen kijken, komen met leuk nieuws. Wat blijkt? In het voorstukje van de aflevering van volgende week donderdag zagen ze een bekend gezicht voorbijkomen!

Chantal

Lees ook: Chantal Janzen ligt niet wakker van vertrek Linda de Mol

Chantal Janzen verschijnt voor het eerst in de populaire soapserie. Wat haar precieze rol zal zijn, zullen fans morgen te weten komen. Wel kunnen we uit het voorstukje opmaken dat ze enkele scenes zal spelen met Lana Langeveld (Faye Bezemer) en Sjors Langeveld (Melissa Dorst). Hoelang de blondine in de serie te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Kees & Co

Dit is niet de enige serie waar we Chantal voor ’t eerst in zullen zien, vanaf zaterdag is de RTL-presentatrice ook te zien in het nieuwe seizoen van Kees&Co. Hier speelt zij een grote rol, namelijk de schoondochter van Kees. “Een droom die uitkomt, samenwerken met Simone Kleinsma en dan ook nog eens met een rol in een comedy-serie waar we vroeger met ons hele gezin naar keken'', laat Chantal weten.

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5ecdf894d77e0', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });