Mel B onthult sex te hebben gehad met deze Spice Girl

Dit had niemand zien aankomen.
Mel B onthult sex te hebben gehad met deze Spice Girl

Nu de reünie van de Spice Girls dichterbij komt, begint het drama in de vriendinnengroep weer op te laaien. Bij de Britse talkshow van Piers Morgan biecht de bi-seksuele Spice Girl Melanie Brown (43) op dat ze het bed heeft gedeeld met haar collega Geri Halliwell (46)Shocker!

Eenmalig

Lees ook: Dit zijn de 5 meest iconische momenten van de Spice Girls

"Het was een eenmalig ding. We lachten erom en hebben het er verder niet meer over gehad. We waren beste vrienden en het gebeurde gewoon. Is jou dat nog nooit overkomen?”, vraagt Mel B aan de presentator, die het nieuws even moet laten bezinken. "Je hebt zonet een bom laten vallen. Het publiek gaat dit enorm fascinerend vinden", zegt Morgan waarop Mel reageert: "Ik ben nu eenmaal een eerlijk mens.” Ook onthulde ze dat Geri ‘geweldige borsten’ heeft.

Woedende reactie

"Ze gaat mij hiervoor haten want nu is ze helemaal sjiek met haar rijke echtgenoot en haar landhuis, maar toch is het zo”, denkt Mel B. En dat eerste had ze goed. Een anonieme bron vertelt nieuwssite The Sun dat Geri woedend is en alles ontkent. "Geri is furieus. Mel heeft de meiden een berichtje gestuurd om hen te vertellen wat ze had gezegd tijdens het interview, maar ze heeft niet eens sorry gezegd. Ze zal diep door het stof moeten gaan om het weer goed te maken met Geri. Dit is niet iets wat ze snel zal vergeten."

Reünie

Gezien hun aankomende reünie, is de vete tussen de zangeressen niet ideaal getimed. Volgens de bron beginnen de repetities al over enkele weken. "Ze zullen samen heel veel tijd moeten doorbrengen. De reünie gaat nog steeds door, daar kijken ze allemaal erg naar uit, maar hun vriendschap is echt beschadigd", aldus de bron. 

Bron: AD, The Sun | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5dedbed84fb4a', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });