Dit zijn dé haartrends voor aankomende zomer

Durf jij het aan?

Nieuw seizoen, nieuw haar? Dit is in ieder geval wél bij de celebs gaande. En het leuke hiervan is dat we veel inspiratie kunnen op doen met deze haartrends, die aankomend zomer helemaal hot & happening zullen zijn.

Blunt bangs

Lees ook: Zien: dit is dé haarkleur komende zomer

Terug van weggeweest: de retro blunt bangs. Super tof, vooral als je ‘m rockt met een bob. De stap naar een pony is vaak niet eenvoudig en we snappen het dat velen het dan ook niet aandurven. Kim Kardashian durfde de stap recent wel te zetten en het staat de realityster uiteraard weer prachtig. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Jaren ’90 paardenstaart 

De loeistrakke en hoge paardenstaart à la Ariana Grande is dit jaar nog steeds een trend. Helemaal leuk als je ‘m combineert met een scrunchie. Topmodel Bella Hadid, werd al meerdere malen met deze hairdo gespot.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door (@bellahadid) op

Korte coupe 

Vaak is er niets enger dan de schaar in je lokken zetten. Maar, mode-icoon Coco Chanel had hiervoor een wijze uitspraak: “a women who cuts her hair, is about to change her life.” De coupe is ideaal voor vrouwen die van afwisseling en verandering houden, zoals powerbabe Cara Delevingne.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Cara Delevingne (@caradelevingne) op

Platina 

Dat de Kardashians niet vies zijn van verschillende én gewaagde hairdo’s is duidelijk. Zo liet Khloé Kardashian onlangs haar fans verbazen door haar haar platina blond te verven. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

Pastels 

Wie een echte durfal is, gaat voor dromerige pastelkleuren. Al enige tijd een hype bij verschillende sterren, zoals Lady Gaga, Cardi B en Ruby Rose. De bedoeling is om een soort unicorn gevoel te creëren. Durf jij het aan?

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Ruby Rose (@rubyrose) op

Bron: Marie Claire BE | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws