Zien: 4 trends gespot bij Parisiennes

Hier wil je in investeren.

Parisiennes lijken moeiteloos alle trends te combineren: perfecte straight jeans, een baret, hippe sunnies en een croissant. Dat ze een inspiratiebron voor velen zijn, snappen we. Ook nu zijn ze gespot met de nieuwste trends en what’s not to love

Chocolade tinten

Lees ook: Dit is dé jas waar we deze lente niet aan gaan ontkomen

De neutrale trend met voornamelijk camel en beige tinten, hebben we al voorbij zien komen. Maar, AW19 laat zien dat donkerbruine tinten dé trend du moment zijn. De kleur gaan we volgens Sara Crampton, oprichtster en koper van The Undone, terugzien bij kleding, accessoires, schoenen én tassen. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Camille Charriere (@camillecharriere) op

Puffer coats 

Deze jassen zijn al een tijdje hot and happening. Tijdens de Paris Fashion Week, werden meerdere influencers gespot met de jas. Het moge duidelijk zijn dat de puffer coat aankomende winter weer tevoorschijn gehaald mag worden. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Dolorès Doll (@dollidoll) op

Sandalen

De jaren ’90 geïnspireerde strappy sandaal is een trend die blijft. Gespot in verschillende soorten, van donkerbruine tinten tot aan nudes. Take your pick! 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Denni Elias (@dennielias) op

Plaid 

Of het nou een subtiel ruitvormig colbert is, een oversized jas of een heel pak, deze trend is sterk aanwezig op de straten van Parijs. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door AnneLaure Mais Moreau (@adenorah) op

Bron: InStyle | Beeld: BSR  

Laatste nieuws