Bizar: zoveel is Meghan Markle’s zwangerschapsgarderobe waard

Dat is een flink prijskaartje.

Lees ook

Als er één ding zeker is, is het dat Meghan Markle’s zwangerschapsgarderobe on point is. We zagen haar in de mooiste jurken van luxe merken als Oscar de la Renta, Dior, Valentino en Gucci. Daar hangt dan ook een aardig prijskaartje aan.

Prijskaartje

De Amerikaanse modezoekmachine Love The Sales analyseerde 75 zwangerschapsoutfits die de hertogin gedragen heeft. Wat blijkt? Daar hangt een prijskaartje van ongeveer €551,815 aan. Volgens de website is dit zeven keer zoveel als wat schoonzus Kate Middleton uitgaf tijdens haar zwangerschappen. En aangezien Meghan het geld krijgt van het koningshuis, financiert het Britse volk haar spectaculaire verschijningen.

Jurken

Meghans duurste look was een prachtige zwart-witte jurk van Oscar de la Renta. Deze kostte haar €11.522. Ze droeg het extravagante pareltje naar Geographic Society Awards in oktober. Ze combineerde de jurk met een paar schoenen van Aquazzura, van rond de €500. 

-Tekst gaat verder onder afbeelding-

Maar, Meghan is niet vies van toegankelijkere kledingmerken. Zo zagen we haar in een beige mama-jurk van de H&M, en een prachtige polka dot jurk van & Other Stories.

Bron: Love The Sales | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook