Chantal Janzen ligt niet wakker van vertrek Linda de Mol

Ze weigerde om een felicitatiefilmpje voor Linda op te nemen.

Lees ook

Chantal Janzen ligt niet wakker van het vertrek van Linda de Mol, die van RTL 4 naar SBS 6 verhuist. “Groot gelijk heeft ze. Als mijn broer een zender zou beginnen, zou ik daar ook naartoe gaan”, aldus Chantal.

Geen gemis

Lees ook: Chantal Janzen deelt bizar verhaal over zoontje

In een interview met Veronica Magazine doet Chantal een boekje open over het vertrek van Linda de Mol. Het deed de blondine niet veel, aangezien ze niet close met elkaar waren. “Ik werkte niet met haar samen. Wat dat betreft vind ik het niet erg.” Wél vindt ze het jammer dat Linda hits als Miljoenenjacht met zich meeneemt. “Die wil je liever niet kwijt.”

Overdreven afscheid

Verder vindt de RTL presentatrice het afscheid een tikje overdreven. Toen het nieuws naar buiten kwam, was iedereen benieuwd naar Chantals reactie. “Of ik een videoboodschap met felicitaties wilde opnemen. Ik dacht: nou wordt-ie helemaal mooi: zij gaat weg bij de zender en nu moet ik HAAR feliciteren.” Ze weigerde om het filmpje op te nemen. “Ik vond het ook best een beetje dom allemaal, die haast dramatische filmpjes van bekendheden over Linda’s vertrek. Het was verdorie alsof ze niet lang meer had. Er heerste zo’n grafstemming.” Als tegenreactie maakte de presentatrice haar eigen filmpje, met zoon James. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Bron: Veronica Magazine | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook