Douwe Bob krijgt flinke boete voor bedreiging: ‘ik schaam me’

Douwe Bob heeft het bont gemaakt.

Lees ook

Douwe Bob (26) heeft het bont gemaakt. De zanger krijgt een fikse boete van €1500 wegens bedreiging en rijden onder invloed. 

Misdaad

Lees ook: Douwe Bob openhartig over de vrouw die zijn hart brak en hem inspireerde tot een compleet album

Op 2 november vorig jaar bracht de zanger zijn onwel geworden vriendin in zijn Biro (brommobiel) naar het ziekenhuis in Amsterdam-Oost. Op dat moment was hij onder invloed van alcohol. Eenmaal in het ziekenhuis heeft hij twee beveiligers uitgescholden en bedreigd. De beveiligers hebben hem buiten gezet en de deur op slot gedaan. De gealarmeerde politie hield de zanger aan. 

Spijt

Donderdag kreeg Douwe Bob te horen dat hij een boete van €1500 moet betalen. Dat viel nog mee, aangezien de officier van justitie ook een werkstraf van veertig uur en een rijverbod van vier maanden eiste. Aangezien de zanger zich in een paniektoestand bevond en tijdens de rechtszaak spijt betoog, hield de rechter het bij een geldboete. In december kreeg hij ook al voor drie maanden een rijverbod wegens rijden onder invloed.

De dag na het incident ging hij langs bij het ziekenhuis met een bos bloemen om zijn excuses te maken bij het personeel. Op Facebook geeft hij toe zich te schamen. 

Bron: AD | Beeld: BSR

 

 

Laatste nieuws

Zie ook