Hebben: deze tas is zeer gewild bij Influencers

En je hebt 'm voor een prikkie.

Opzoek naar de perfecte handtas voor de lente? Fashion influencers hebben ‘m voor je gevonden. Deze stijlvolle handtas van Marks & Spencer maakt alle modeliefhebbers wild.

It-bag

Lees ookEr is een mega run op deze blousejes van ZARA

We hebben het over de nep leren Bamboo Saddle Cross Body Bag; dé vermoedelijke it-bag van komend seizoen. In de Engelse en Amerikaanse filialen van M&S was de tas al meerdere keren uitverkocht. Maar, wij hebben het geluk dat de tas nog altijd verkrijgbaar is op de Nederlandse website.

Influencer tas

Je kunt de tas in het zwart bestellen, of gaan voor de camel kleurige variant. Het item heeft een gouden bamboering op de voorkant en een gestreepte schouderband. “Deze elegante tas van nep leer heeft ruimte voor al je benodigdheden. Hij heeft een magneetsluiting, verschillende vakken aan de binnenkant met ritssluiting en een stijlvolle schouderband voor een sportieve look”, schrijft het merk op Instagram.

Marks & Spencer is inmiddels geen onbekend merk meer. Celebrities als Meghan Markle, Alexa Chung en Amanda Holden zijn meerdere keren met M&S items gespot.

Bron: Metro UK | Beeld: BSR

Laatste nieuws