‘Emma Roberts breekt met verloofde’

Ze lijkt nu alweer een nieuwe liefde te hebben gevonden.

Emma Roberts (28) breekt met (ex-)verloofde Evan Peters (32). Volgens verschillende bronnen haalde Peter zijn spullen weg uit hun huis, en heeft Emma ondertussen al een nieuwe liefde aan de haak geslagen.

Knipperlichtrelatie

Lees ook: Kourtney Kardashian maakt enorme photoshop-blunder

Emma en de American Horror Story-acteur hebben een lange knipperlichtrelatie achter de rug. Tijdens kerst 2013 verloofden ze zich ook al eens, maar dat huwelijk bliezen ze in juni 2015 af. In 2016 sloeg de vonk weer over, maar nu lijkt hun relatie toch definitief voorbij. Volgens verschillende bronnen zijn ze op een goede manier uit elkaar gegaan. “De breuk zat er al aan te komen, maar ze blijven wel gewoon vrienden.”

Nieuwe liefde

Ondertussen lijkt Emma, het nichtje van Julia Roberts, alweer de liefde te hebben gevonden. De actrice werd gespot met acteur Garrett Hedlund (34). De twee maakten een romantische wandeling door de straten van Los Angeles. Naar verluidt hielen de twee elkaars hand vast en worden hun afspraakjes steeds inniger. “Garrett en Emma zijn al langer vrienden, maar dit is heel nieuw, casual, en nog maar een paar weken oud”, aldus een nabije bron. De sterren zelf hebben nog niet gereageerd op het nieuws.

Bron: US Magazine | Beeld: BSR

Laatste nieuws