7x Meghan Markles stijltips

Handig!

Meghan Markle, de hertogin van Sussex, heeft een paar tips die ervoor zorgen dat ze er altijd onberispelijk uitziet tijdens haar koninklijke uitstapjes. De royal probeert haar eigen touch er aan te geven en houdt zich dan ook niet altijd aan het koninklijke protocol. Hier zijn zeven stijltips van de hertogin. 

Tips 

Lees ook: Zien: oude vriendin onthult onherkenbare foto Meghan Markle

1/ Fashion statements 
De hertogin doordenkt elke outfit zorgvuldig, en waar nodig, verbergt ze graag een geheime betekenis. Zo liet ze bijvoorbeeld de Commonwealth-flora op haar trouwsluier borduren. Ook liet ze een stuk van haar blauwe jurk die ze op haar eerste date met Harry droeg, op haar trouwjurk naaien. 

2/ Gratis kleding
Toen Meghan nog een Hollywood actrice was, kreeg ze waarschijnlijk veel designerkleding gratis. Dit veranderde allemaal toen ze trouwde, het is namelijk tegen het koninklijk protocol om geschenken aan te nemen. Meghan, accepteert dus nooit gratis kleding. Wel, krijgt de koninklijke familie vaak kortingen. 

3/ Breken koninklijk protocol
De hertogin heeft de reputatie van rule-breaker, dankzij de onverwachte outfits die ze draagt die niet aan de regels voldoen. Zo droeg ze een mini-jurk tijdens een uitstapje in november, terwijl het protocol is dat jurken en rokken over de knieën vallen. Ook droeg Meghan zwarte nagellak op de British Fashion Awards, terwijl nude de kleur is van de Queen.

4/ Te grote schoenen
Je hebt misschien al gezien dat Meghan vaak hakken draagt die iets te groot zijn, maar hier zit een briljante reden achter. Dit is om blaren te voorkomen, want nieuwe schoenen kunnen vaak oncomfortabel zitten als ze nog nooit gedragen zijn – hoewel de koningin iemand heeft die haar schoenen voor haar inlopen… 

5/ Speciale methode 
Meghan gebruikt ook een speciale methode om haar mouwen op te rollen. Ze maakt blijkbaar gebruik van de J. Crew methode om ervoor te zorgen dat haar mouwen opgerold blijven, maar er nog steeds chic en casual uitzien terwijl ze op stap is.

6/ Bodysuits 
Als de hertogin rokken en broeken draagt, draagt ze soms een bodysuit om te voorkomen dat haar top losraakt. Vooral handig op winderige dagen! 

7/ De roktruc 
Oké, niet alleen Meghan gebruikt deze truc. Ook schoonzus Kate Middleton is fan. Soms, zijn er lichte gewichten in de zoom van de rok genaaid, om te voorkomen dat de rok omhoog waait tijdens een harde wind. Zo voorkomen ze ook de eventuele gênante kiekjes.

Bron: Marie Claire UK | Beeld: BSR 

Laatste nieuws