Priyanka Chopra zweert bij dit goedje voor een gave huid

En je hebt het waarschijnlijk al in je keuken staan.

Lees ook

Actrice Priyanka Chopra heeft een geweldige huid – daar is geen twijfel over mogelijk. En als je denkt dat het komt door dure crèmes of luxe gezichtsbehandelingen, denk dan nog eens goed na. De 35-jarige onthult al haar skin care secrets.

Beautygeheimen

Lees ook: Verbreekt Priyanka Chopra de vriendschap met Meghan Markle?

De Indiase schone laat weten veel beautyadvies van haar moeder gekregen te hebben. “Toen ze [mijn moeder red.] een klein meisje was, zorgde ze altijd heel goed voor haar huid en dat deed me beseffen hoe belangrijk het eigenlijk was. Al was ik nog zo klein”, aldus de actrice. “En natuurlijk, als je jong bent, luister je niet altijd even goed naar je ouders. Naarmate ik ouder werd, besefte ik dat al deze trucjes en verbazingwekkende geheimen die ze had, een heel belangrijk onderdeel van mijn gezonde huid vormden.”

Kokosolie

Ook haar moeder, Madhu, onthulde de nodige tips en tricks. Ze legt uit: “Je moet je huid heel erg goed reinigen voordat je naar bed gaat, want dat is wanneer de huid ademt. De ultieme truc voor een zijdezachte huid? Kokosolie!” Zowel Priyanka als haar moeder zweren bij biologische kokosolie om hun make-up te verwijderen en ze raden aan om het een paar minuten op je gezicht te laten zitten en het dan met een vochtige handdoek zachtjes te verwijderen – op die manier exfolieert het en hydrateert het de huid. “Het haalt al je make-up eraf en het hielp bovendien echt tegen mijn droge huid”, zegt Chopra. “En je poriën zeggen, ‘ah dank je.'”

Ubtan

Het paar zweert ook bij een traditioneel Indiaas gezichtsmasker genaamd Ubtan, wat volgens Priyanka dé oplossing is van de meeste van haar huidproblemen. Het recept zie je in de onderstaande video. 

Bron: Allure | Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook