Babynieuws: Danny Froger en vriendin Ann over aanstaande ouderschap

Het stel vertelt alles over de zwangerschap.

Babynieuws voor familie Froger! Danny en zijn vriendin Ann Dominique zijn in verwachting van hun eerste kindje. Het koppel vertelt alles over het aanstaande ouderschap aan RTL Boulevard

Zwangerschap

Lees ook: Jennifer Lopez is verloofd! En haar extravagante ring maakt de tongen los

Danny, de oudste zoon van René Froger, deelde het nieuws op Instagram met een kiekje van de buik van zijn zwangere vriendin. “Baby Froger on it’s way”, schrijft hij er bij. Hij laat weten dat dit de mooiste stap van zijn leven zal zijn. “Het is super spannend, heel erg leuk maar je weet nog niet wat je moet verwachten. Het zullen wel korte nachten worden.” 

Babynieuws

De twee hebben het blije nieuws al enkele weken geleden aan de familie verteld. “Ze reageerden thuis echt heel leuk. Mijn vader en Natascha waren erg emotioneel, ze vonden het echt te gek”, aldus Danny. Ook mommy-to-be Ann is blij dat ze het nieuws eindelijk heeft kunnen vertellen. “Ik was blij dat ik het van de daken kon schreeuwen. Collega’s zeiden later dat ze het al dachten, wellicht omdat ik al een klein buikje heb.”

Geslacht, naam en datum

Over het geslacht en de naam kan het gelukkige stel nog niets zeggen, dat zullen ze zelf pas bij de geboorte zeker weten. Wel onthullen ze dat Ann eind oktober is uitgerekend. “Ik denk dat Danny een goede vader zal worden, streng maar rechtvaardig en zeker een hele leuke vader”, voegt Ann daaraan toe.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een nieuwe stap in ons leven en weet nu al dat het de mooiste uit mijn leven zal zijn!! Baby Froger on it’s way

Een bericht gedeeld door Danny Froger (@dannyfroger) op

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws