Jennifer Lopez is verloofd! En haar extravagante ring maakt de tongen los

Dit is alles wat je wil weten.

Lees ook

“Ze zei ja”, zwijmelde Alex Rodriguez (43) bij een Instagram foto van een enorme diamant aan de vinger van Jennifer Lopez (49). Al maandenlang ging het gerucht dat het koppel zich zou verloven, en nu is het bevestigd.

Verlovingsring

Lees ook: Verbreekt Priyanka Chopra de vriendschap met Meghan Markle?

De knoepert om J.Lo’s vinger maakt de tongen los. Op Instagram stromen de lieve berichten binnen en fans raken niet uitgepraat over de schitterende ring. Volgens Andrew Fox, directeur van SuperJewler.com is het een emerald geslepen diamant tussen de 11 en 15 karaat. Het exemplaar is omgerekend zo’n 4,5 miljoen euro waard. Een andere expert van JamesEllen.com vertelt dat de emerald vorm steeds populairder wordt. Onder andere Amal Clooney en Beyoncé kregen een dergelijke verlovingsring.

-Tekst gaat verder onder beeld- 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Alex Rodriguez (@arod) op

Van fan naar fiancé

De basketbal legende en de Amerikaanse entertainer daten nu twee jaar met elkaar. Maar, hun eerste ontmoeting was zo’n 20 jaar geleden. Alex was destijds een enorme fan van Jennifer en bemachtigde die dag een gesigneerde foto van de zangeres. Hij plaatst een throwback naar het moment op Instagram en schrijft: ”Het leven kan soms grappig lopen.” 

-Tekst gaat verder onder beeld-

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Alex Rodriguez (@arod) op

Verrassend aanzoek

Het huwelijksaanzoek kwam voor Jennifer als een ware verrassing. In november vertelde ze aan Ellen DeGeneres in haar talkshow dat ze niet wist of zij en Alex ooit zouden trouwen, maar dat ze gewoon gelukkig zijn met elkaar. Dit is de vijfde keer dat  J.Lo ten huwelijk is gevraagd en hopelijk de vierde keer dat ze écht zal trouwen. De blondine werd eerder ten huwelijk gevraagd door Marc Anthony, Ojani Noa, Cris Judd en Ben Affleck.

Bron: Marie Claire UK, Vogue | Beeld: BSR

 

Laatste nieuws

Zie ook