Verbreekt Priyanka Chopra de vriendschap met Meghan Markle?

Komt het nog goed tussen de twee?

Lees ook

Oké, even heads up. Herinner je je nog dat Meghan niet naar de bruiloft van close friend Priyanka ging? Jep, naar verluidt is de actrice gekwetst door de hertogin

Bruiloft

Lees ook: Zien: Prins Harry grapt dat Meghan’s Markle baby niet van hem is

Nieuwssite Page Six, meldde dat de vriendschap tussen de hertogin en haar goede vriendin Priyanka Chopra aan een zijden draadje hangt. Volgens een ‘insider’ zouden de twee niet meer op één lijn liggen door het volgende. Meghan weigerde de uitnodiging voor Priyanka’s huwelijk met Nick Jonas in december. De hertogin kwam uiteindelijk niet op de bruiloft van de actrice vanwege haar zwangerschap. 

Gekwetst

Priyanka is naar verluidt gekwetst door de stunt en hun vriendschap is daardoor niet meer wat het was. Hoewel Meghan naar verluidt niet kwam vanwege haar zwangerschap, reisde de royal nog wél naar New York City en Marokko. 

“Priyanka is zeer aangeslagen”, vertelt een bron. Dezelfde bron meldt ook dat dit de reden is dat Priyanka de uitnodiging van Meghan’s babyshower in New York heeft geweigerd. 

Vriendschap

“Hun vriendschap is voorbij, tenzij Meghan zich verontschuldigt. Priyanka is een grote internationale ster met een groot social media-aanhang. Ze is waarschijnlijk beroemder dan Meghan. Ze heeft het gevoel dat Meghan haar niet respecteert en hun vriendschap ook niet”, vertelt de bron. 

Klinkt dramatisch? Een andere bron vertelt aan Page Six het volgende: “Er zijn geen problemen tussen de twee vrouwen. Ze zijn vrienden en alles wat je anders wordt verteld is onnauwkeurig en onwaar”. Wij hopen het maar… 

Bron: Cosmopolitan USA | Beeld: BSR  

Laatste nieuws

Zie ook