Deze populaire designer opent eerste flagshipstore in Amsterdam

Must visit!

Lees ook

Gaat dat zien: Jan Taminiau opent hun eerste flagshipstore aan de Hobbemastraat 3 in Amsterdam. In de tijdelijk winkel kun je nu hun gloednieuwe ready-to-wear collectie genaamd TAMINIAU shoppen. 

Nieuwe collectie

Lees ook: na zo veel tijd moet je je bh weggooien

Van losvallende jasjes tot broeken en tops met ambachtelijke details; de TAMINIAU collectie belooft een complete garderobe voor elk moment van de dag. Momenteel hangen er 40 duurzame en tijdloze fashionitems aan de kledingrekken. De items van de Nederlandse modeontwerper zijn geïnspireerd op de vrouw die steeds vaker reist naar bestemmingen met verschillende klimaten. 

Jan Taminiau

We zagen eerdere ontwerpen van Taminiau op de rodeloper, gedragen door sterren als Lady Gaga, Rihanna en Beyoncé. Maar, de ontwerper vertelt dat hij zich nu ook richt op de kledingbehoeften van de normale vrouw.  “Als ik over TAMINIAU spreek, spreek ik over de ‘wardrobe‘ die ik vrouwen wil aanbieden met essentiële stukken voor haar garderobe. Jarenlang heb ik couture looks ontworpen voor speciale gelegenheden, maar ik wil er nu ook bij zijn op de dagelijkse momenten van de vrouw.” 

De gloednieuwe flagshipstore zal zondag 28 april haar deuren weer sluiten, dus wees er snel bij. Je kunt de collectie ook online shoppen. Prijzen variëren tussen de 300 en 1800 euro.

Beeld: BSR

 

 

Laatste nieuws

Zie ook