Voeg dit toe aan je douche-routine en je valt binnen no time in slaap

Dit trucje helpt je een handje.

Lees ook

De een doucht in de ochtend, de ander in de avond. Maar voor ieder die ’s avonds maar moeilijk in slaap kan komen, is er nu een simpel trucje om dit een handje te helpen. 

Goede nachtrust
Het klinkt misschien een beetje gek, maar het zou naar verluidt écht helpen. En laten we eerlijk zijn: als het een goede nachtrust belooft, why not? Om ’s avonds binnen no time in slaap te vallen en vervolgens uitgerust wakker te worden, wordt er aangeraden om ’s avonds met een paar takjes lavendel te douchen.

Douchekop
Say what? Ja, we hebben het ook niet verzonnen, maar het zou wel enorm helpen. Het enige wat je hoeft te doen is de takjes samen aan de douchekop vast te binden, zodat het water eerst over de plant heen sproeit.

Boost
Douche jij liever in de ochtend, dan verwissel je de takjes lavendel om voor eucalyptus. Door de stoom en de hitte zouden er bepaalde oliën vrij komen, die je immuunsysteem een flinke boost geven en je gelijk goed wakker maken. En dat kunnen de meesten maar wat goed gebruiken… Het is in ieder geval het proberen waard, toch?

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) op

 Bron: Grazia | Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook