Zo kom je écht van je wallen af

Dit heb je nodig.

Lees ook

Wallen of donkere kringen onder je ogen, als gevolg van een Netflix marathon of slechte nachtrust? Ach ja, het overkomt de besten. Al gauw grijp je naar een concealer om de kringen weg te werken, maar er schijnt nog een goedje te werken tegen deze bad boys. Beauty-goeroe Darshika Patel deelt dé hack van de eeuw.

How to?

Darshika Patel, bekend van het populaire YouTube kanaal Darsh’s Bites, laat zien hoe je binnen no-time die donkere kringen wegtovert. En het enige wat je nodig hebt is baking soda. Pak een kom en doe hier enkele theelepels baking soda in met een paar druppels water. Je moet zelf even kijken wanneer het een fijn mengsel is geworden om te smeren; niet te dun en niet te dik dus. Vervolgens smeer je het mengsel met je vinger of de achterkant van de lepel onder je ogen. Let op dat je het niet in je ogen komt, maar probeer wel zo veel mogelijk van het gebied, dus ook naast je ogen, mee te pakken.

Even wachten tot het mengsel droog is geworden, dit duurt zo’n vijf tot tien minuten, en dan veeg je het met een warm washandje weg. Niet boenen, maar zachtjes vegen. De huid onder je ogen is namelijk erg gevoelig. Volgens Patel zijn je donkere kringen nu als sneeuw voor de zon verdwenen en kun je met een gerust hart de deur uit.

Bron: Grazia | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook