Zien: nagellakremover-crème is een ding

Oke...

Lees ook

Het moment waarop je je afgebladderde nagellak er maar eens moet gaan afhalen, stel je het liefst zo lang mogelijk uit. Die stinkende remover hou je graag in de kast en op een droge huid rond je nagels zit je ook niet zo zeer te wachten. Maar en is nu een product dat nagellak verwijderen geen enkel probleem meer maakt. 

Schadelijk

Lees ook: Dit is hoe vaak je echt je haar moet wassen

Aceton zit vol met schadelijke stoffen die zowel je nagels als de huid eromheen aantast. Daarnaast heeft het ook nog eens een vieze geur en is inademen al helemaal niet goed voor je gezondheid. Gelukkig is daar Marie Vanderstichel die een nieuw merk opgericht heeft met een innovatieve oplossing voor dit probleem.

Remove crème

De Remove and Chill crème gaat een nieuwe aanwinst voor in je beautystash worden. Deze remover weet zelfs gemakkelijk glitternagellak te verwijderen en van zwarte nagellak zie je ook niets meer terug. Het wondermiddeltje laat die vieze acetonlucht achterwege en ruikt heerlijk naar zoete rozen. 

Volgens de instructies moet je een dikke laag op je nagelbed aanbrengen en dit een minuut laten zitten. Daarna masseer je het spul een beetje in en veeg je het schoon met een wattenschijfje. Et voilà! 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Vanessa (@poesiepixel) op

Bron: Grazia | Beeld: BSR, Instagram 

Laatste nieuws

Zie ook