Oprah onder vuur door Michael Jackson fans

De documentaire maakt veel los bij mensen.

Lees ook

De controversiële documentaire Leaving Neverland heeft veel kijkers in Amerika geschokt achtergelaten. Velen zeggen zonder twijfel dat het grootste popicoon ooit, Micheal Jackson, zich schuldig maakt aan kindermisbruik. Nu hebben bedreigen fans Oprah Winfrey en dit is waarom. 

Familie

Lees ook: Oprah over presidentschap: “het zou mij doden”

De familie Jackson, heeft de film afgedaan als een daad van “publiekelijk lynchen” en een poging om een man die niet meer in leven is te denigreren, zonder dat hij zichzelf nog kan verdedigen. 

Debat

Over de hele wereld hebben protesteerders zich verzameld, om zo hun steun voor Micheal te tonen en luidkeels hun geloof van onschuld te tonen. Het debat ging vooral over degene die de aanklagers van de overleden popster geloven en de veel kleinere groep die beweert dat de popster onschuldig is. Maar nu is een van ’s werelds beroemdste mensen onverwacht middenin het debat terechtgekomen. 

Vervolg special 

Zender HBO heeft een vervolg van de vier uur durende documentaire uitgezonden getiteld: Oprah Winfrey Presents: After Neverland. Het doel van de uitzending was om de beschuldigingen aan het licht te brengen door twee van de slachtoffers te interviewen. Oprah is zelf een overlevende van seksueel kindermisbruik en maakt zich dan ook hard voor de slachtoffers. Ze presenteert de feiten van de Micheal Jackson zaak op een duidelijke en nuchtere manier.

De fans die in zijn onschuld geloven zijn het hier niet mee eens. Volgens meerdere bronnen zou Oprah doodsbedreigingen hebben ontvangen en beledigen ze het media icoon online op een misselijkmakende manier. 

Benieuwd naar de documentaire Leaving Neverland? De vier uur durende docu is morgen op NPO 3 te zien, om 20:00 uur. 

 Bron: The Hollywood Gossip | Beeld: BSR, Youtube  

Laatste nieuws

Zie ook