Heeft je man een buikje? Dan zegt het dit over jullie sexleven

Interesting!

Lees ook

Niet alleen vrouwen worden getriggerd door het schoonheidsideaal om strak in je vel te zitten, ook mannen kijken op tegen gespierde voetballers en atleten. Een beginnend buikje wordt er het liefst zo snel mogelijk vanaf getraind, maar als het op de kwaliteit van je sexleven aankomt, kan hij hier beter per direct mee stoppen.

Sixpack

Lees ook: Feiten en fabels over de clitoris

Is je vriend wat onzeker over zijn buikje of klaag jij juist dat die er nu echt iets aan moet doen? Vanaf nu zeur je nergens meer over en mag hij zijn buikje gewoon laten voor wat het is. Uit een recent uitgevoerd onderzoek blijkt dat mannen met een buikje een betere bedprestatie afleveren dan mannen met een afgetraind lijf.  Het is dus misschien leuk om tegen aan te kijken, maar in de slaapkamer kan je maar beter een man zonder sixpack hebben. Om je hiervan te overtuigen heeft Metro UK nog wat voordelen op een rij. Komen ze!

1. Ze hebben een langer uithoudingsvermogen

Uit het onderzoek bleek dat de mannen met een afgetraind lijf juist meer last hadden van sexuele problemen dan mensen met een hardnekkig buikje. Mannen met een buikje hielden het tijdens het onderzoek ongeveer zeven minuten vol, terwijl de afgetrainde mannen het na twee minuten al aardig moeilijk kregen. 

2. Bepaalde hormonen stellen automatisch hun orgasme uit

Het blijkt dus dat hoe groter de buik van de man is, hoe meer estradiol er in het lichaam wordt aangemaakt. Doordat dit hormoon bij mannen die iets dikker zijn meer aanwezig is, raakt de hormoonbalans van slag, waardoor het orgasme langer wordt uitgesteld.  

3. De welbekende love handles geven extra houvast

Als vrouw vind je ze waarschijnlijk vreselijk, maar de meeste mannen vinden ze juist wel fijn. Dit geldt dus ook andersom. Een buikje zou voor extra houvast zorgen en voelt daarbij zachter en daarmee sensueler aan voor de vrouw. 

Ben jij inmiddels overtuigd?

Bron: Metro UK | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook