Deze huishoudelijke taak doet wonderen voor je sexleven

Geef jouw sexleven een boost.

Lees ook

De wereld is verdeeld in twee kampen; zij die van schoonmaken houden en zij die het verafschuwen. Welk type je ook bent, je moet er toch echt aan geloven. Behalve een schoon huis, is er namelijk nog een groot voordeel aan het huishouden. Met in het bijzonder één huishoudelijk klusje. Dit draagt namelijk bij aan een goed sexleven.

Boost

Lees ook: Dit gebeurt er met je intieme zone als je te weinig sex hebt

Als jouw sexleven een boost nodig heeft, kun je maar beter de stofzuiger erbij pakken. Nou ja, niet voor in bed natuurlijk, maar wel om vóóraf te gebruiken. Hoe stom je stofzuigen misschien ook vindt, je kunt het maar beter wel doen. En je partner ook.

Onderzoek

Uit onderzoek van de Universiteit van Texas blijkt dat vaak stofzuigen een positief effect heeft op jullie sexleven. Zij keken naar de verschillen tussen het huishouden van vroeger en nu. Vroeger deden de vrouwen veel vaker het huishouden dan de mannen. Nu is de rolverdeling veel gelijkwaardiger. “We hebben uitgevonden dat stellen die de taken goed verdelen, meer sex hebben. Vandaag de dag is liefde gebaseerd op gedeelde interesses en emoties; gelijkheid wordt erotisch gevonden”, zegt onderzoekster Sharon Sassler. Als je wil dat je man vaker de stofzuiger pakt, weet je dus wat je moet zeggen!

Bron: Happy in Shape | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook