Dit is hét beautygeheim waar Máxima bij zweert

Dit wondergoedje is hét beautygeheim.

Lees ook

We kunnen wel stellen dat 47-jarige koningin Máxima er nog altijd even prachtig bij loopt. Botox of fillers, daar moet ze niets van hebben. Maar er is één product waar ze al jaren bij zweert. 

Máxima’s geheim

Lees ook: Koningin Máxima gaat los tijdens optreden Bløf

De beroemde make-up artist Michelle Stern uit New York onthult hoe Máxima aan haar gladde perzikhuidje komt. Botox en fillers zal ze volgens Stern nooit nemen, ze houdt namelijk niet van gezichten die lijken op maskers. “Koningin Máxima gebruikt al jaren Biotulin, een biologische botoxgel die uit champagneblad gewonnen wordt. Het is dus een pure organische gel”, vertelt ze. 

Biologische botoxgel

De gel is naar verluidt de enige biologische botoxgel op de markt. En Máxima is niet de enige die gek is op het goedje. Ook Meghan Markle, Kate Middleton, Madonna en Michelle Obama smeren hun gezicht er dagelijks mee in. De prijzen van de gel verschillen per merk. Hier koop je een variant voor € 49,99.

Stralende lach

Volgens Stern is Máxima’s allergrootste beautygeheim echter iets anders. “Haar belangrijkste asset is ongetwijfeld haar lach. Die is gewoon aanstekelijk en sympathiek.” Daar zijn wij het helemaal mee eens. 

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook