Celebrities dragen deze jeanslaarzen en de meningen zijn verdeeld

Dit is... apart.

Lees ook

De spraakmakende Versace jeanslaarzen die Jennifer Lopez onlangs aanhad, vielen bij fans niet bepaald in de smaak. Ook toen zangeres Dua Lipa ze droeg waren de meningen verdeeld. 

Versace-laarzen

Lees ook: hier koop je de betaalbare sneakers van Meghan Markle

De laarzen komen uit de resort 2019-collectie van Versace. Net als jeans hebben ze een zwarte leren riem en Versace-logo, en ze zijn zelfs voorzien van zakken. Mooi of niet, het zijn in elk geval statement items. 

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez droeg de laarzen in augustus vorig jaar en combineerde ze met enkel een oversized witte bloes. Haar look maakte de tongen flink los. De een grapte dat J.Lo’s broek wel erg laag was afgezakt en de ander stelde dat je met deze schoenen geen broek meer nodig hebt. Eén ding is zeker: de boots waren hét gesprek van de dag.

Dua Lipa 

Eén celeb was wel fan van de look. Dua Lipa plaatste een foto op Instagram waar ze te zien was in een all denim look afgemaakt met de bewuste Versace-laarzen. Die van haar zijn een stukje lager dan die van J.lo en gemaakt van een lichtere spijkerstof. En deze keer lijken de laarzen wel in de smaak te vallen. “Deze matchende outfit is zo mooi”, en “Deze schoenen zijn een look!” klinkt het in de comments. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Dua Lipa (@dualipa) op

Bron: HLN | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook