‘Ed Sheeran is afgelopen kerst stiekem getrouwd’

Ed Sheeran zou getrouwd zijn met zijn jeugdliefde.

Lees ook

Al eerder deden geruchten de ronde over een eventueel huwelijk tussen Ed Sheeran en zijn jeugdliefde Cherry Seaborn. Het lijkt er op dat de twee nu daadwerkelijk in het huwelijksbootje zijn gestapt. Volgens The Sun gaven ze elkaar met kerst stiekem het ja-woord.

Klein en intiem

Lees ook: fans vermoeden dat Taylor Swift met een nieuw album komt

Een dichtbije vriend van het stel vertelt dat de lovebirds hun trouwerij klein hebben gehouden. “Ed is een paar dagen voor de kerst getrouwd. Het was een intieme, kleine en vooral geheime ceremonie. Alleen oude schoolvrienden, familie en de priester waren erbij. Er waren in totaal rond de 40 mensen aanwezig. Dus geen Taylor Swift, platenbazen of andere beroemde vrienden. Hij had geen zin in alle heisa. Het was een mooi winters sprookje.”

Komende zomer

Volgens de bron wilde Cherry Seaborn ook geen bemoeienis van buitenaf, en dat is gelukt. “Het is bizar dat een van de grootste popsterren ter wereld dit voor elkaar heeft weten te krijgen,” aldus een bron. Volgens deze bron zal er deze zomer nog een groot feest komen ter gelegenheid van hun huwelijk. Hier zullen wel alle celebrity-vrienden, platenbazen en overigen aanwezig zijn.

Bron: The Sun | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook