Marie Claire’s weekendtips

Dit is er aankomend weekend te doen.

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Marie Claire tipt! Dit wil jij aankomend weekend niet missen.

De KLOFFIE Markt 

Deze zaterdag kun je pre-owned-with-love designer items scoren voor een prikkie. De KLOFFIE Markt wordt namelijk weer georganiseerd in de Hallen. De kledingmarkt waar particuliere verkopers de kans krijgen om hun tweedehands designer items te verkopen en jij krijgt de kans om het voor een lage prijs te scoren. Daarnaast is het ook nog eens verantwoord, aangezien je door je koop de levenscyclus van het kledingstuk verlengd. 

Wanneer:
Zaterdag 2 maart 12:00 – 17:00

Waar:
Hannie Dankbaarpassage 47
1053 RT Amsterdam
The Netherlands

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door De KLOFFIE Markt (@de_kloffie_markt) op

Museumnacht 010

Voetjes van de vloer en tegelijkertijd genieten van kunst klinkt als een topavondje, toch? Van dansen tussen de skeletten tot kunst kijken met cocktails. Het kan allemaal op zaterdagnacht in Rotterdam. Is één museum niet genoeg? Je kunt ook een passe-partout nemen waar je van 20:00 – 01:00 uur toegang krijgt tot alle musea die meedoen. 

Wanneer:
Zaterdag 2 maart 20:00 – 01:00

Waar:
Meerdere kunst- en cultuurinstellingen in Rotterdam. Voor meer info kijk op de website

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Museumnacht010 (@museumnacht010) op

Prins Carnaval  

Heb je ooit al eens willen carnavallen? Dit is je kans, want aanstaande zondag begint het. Reis af naar het zuiden van het land en zing en dans mee op ‘Het feest kan beginnen want wij zijn binnen’ of ‘Er staat een paard in de gang’. Vergeet trouwens niet om all out te gaan tijdens je verkleedpartij, want anders zou je nog wel eens geweigerd kunnen worden als je het feestcafé in wilt komen. 

Wanneer:
Vrijdag 1 maart t/m dinsdag 5 maart

Waar:
Provincies Noord-Brabant, Limburg en in een klein deel van Overijssel. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Tom de Cock (@tomdecockfotografie) op

 Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws